9.7.2009

Ensimmäinen kokeilu

Tässä blogissa kerrotaan eLVan (eLVa - sähköisen liiketoiminnan osaamisen vahvistamisen valmennusohjelma) kuulumisia. Blogin tarkoituksena on, että kaikki aiheesta kiinnostuneet tietävät mitä eLVassa tapahtuu ja miten toiminta etenee.
Blogia kirjoittavat lähinnä eLVa projektipäällikkö Päivi ja minä eLVa koulutussuunnittelija Mirva. Blogin perustaminen on ollut meillä jo pitkään mielessä, mutta tähän mennessä siihen ei ole tuntunut olevan aikaa. Nyt muiden ollessa kesälaitumilla, otin itseäni niskasta kiinni ja perustin tämän blogin. Tämä onkin yksi kesän työtavoitteistani.
Blogia kirjoitetaan rennolla meiningillä ja kirjoitusasukin on puhuttelevampi kuin normaali "kirjetyyppinen" kirjoitusasu.
Mikä eLVa on?
eLVa on Rovaniemen ammattikorkeakoulun hallinnoima ja Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä toteuttama sähköisen liiketoiminnan (e-liiketoiminta) osaamisen vahvistamisen valmennusohjelma. Se on yksi projetki Lapland Online 2013(TM) hankekokonaisuudessa. eLVa-projektin (valmennusohjelma) kautta Lapin korkeakoulujen henkilöstölle hankitaan osaamista ja tietopääomaa, jonka avulla Lapin korkeakoulujen toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä parannetaan. Lapin elinkeinoharjoittajilla on eLVassa välillinen eli informantin rooli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti