20.4.2010

Internet-markkinointi myynnin apuna - tule ensiapuun!

Rovaniemen ammattikorkeakoulun Palvelutoiminta tarjoaa koulutusta

INTERNET-MARKKINOINTI MYYNNIN APUNA - TULE ENSIAPUUN!

Aika: 12.-13.10.2010, klo 9.00–16.00.
Lähipäivät pidetään MTI/RAMK Viirinkankaan kampuksella, Viirinkankaantie 1, 96300 Rovaniemi.

Koulutus on tarkoitettu kaikille myynnin ja markkinoinnin tehtävissä toimiville ja kehittäjille.
Osallistujalta toivotaan työkokemusta em. tehtävistä.

Koulutus antaa perustietoa myynnistä ja markkinoinnista käytännönläheisesti helposti pureksittavassa muodossa. Koulutuksen aikana tutustutaan konkreettisesti tärkeimpiin työkaluihin, joita markkinoinnin ja myynnin parissa työskentelevä oppii soveltamaan oman yrityksensä/organisaationsa sähköisen liiketoiminnan kehittämisessä. Tavoitteena on syventää sähköiseen liiketoimintaan liittyvää osaamista ja esitellä myös monia onnistuneita käytännön esimerkkejä yritysmaailmasta. Koulutuksen toteuttaa Rovaniemen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa. Kouluttajana toimii Ilkka Kauppinen Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:stä. Ilkka Kauppinen on Suomen johtavia sähköisen liiketoiminnan asiantuntijoita ja kouluttajia. http://matkailumarkkinointi.blogspot.com/

Koulutus on kaksipäiväinen. Päivien aikana on luennointia, keskustelua ja aiheeseen liittyviä tietoiskuja. Koulutuksessa hyödynnetään verkkomateriaaleja ja työskennellään verkossa.

Hinta: 295 €/osallistuja (alv 0 %). Osallistujamäärä 15–20 henkilöä.
(koulutusmateriaali sähköisessä muodossa).

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset 24.9.2010 mennessä RAMKin Palvelutoiminnan nettisivuilla http://www.ramk.fi/?deptid=10087, tai sähköpostitse anna.arvola@ramk.fi.

Ilmoittautumistiedot: Osallistuja(t), yrityksen/organisaation nimi ja y-tunnus, yrityksen/organisaation toimiala, osoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelin, s-posti, (Internet-sivut). Mainitse laskutusosoite, mikäli eri kuin yrityksen/organisaation käyntiosoite. Maksuehto 14 pv ilmoittautumisesta, kuitenkin viimeistään 24.9.2010. Peruutuskulut 27.9.2010 alkaen ovat 100 %. Pidätämme oikeuden järjestäjästä riippumattomiin muutoksiin.

Lisätietoja:
Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen.

Anna Arvola, Puh. 020 798 5706 anna.arvola@ramk.fi, www.ramk.fi/palvelutoiminta
Ilkka Kauppinen, ilkka.kauppinen@matkailumarkkinointi.com


Toivomme, että viette koulutusviestiä eteenpäin yrityksessänne tai organisaatiossanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti