11.3.2010

Hei,

Perjantaina 26.2.2010 pidimme RAMKissa varsin monialaisen yhteistyökokouksen eLVa-Projektin ja Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) SLOK (Sähköisen liiketoiminnan osaamisen kehittäminen)-projektin kesken. Meillä oli erittäin mukava palaveri, jossa käytiin vilkasta keskustelua.

Keskustelimme mm. sähköisestä liiketoiminnan koulutuksesta niin matkailun, liiketalouden kuin sosiaali- ja terveyspuolen alalla. Sähköinen liiketoiminta on kuitenkin tätä päivää ja tulevaisuutta, jonka vuoksi se pitäisi saada näkymään kaikkialla yli koulutusohjelmarajojen. Vaikka peli on nyt avattu on haasteita vielä edessä. Mihin keskitytään? Mitä osaamista tarvitaan ja vahvistetaan? Kuinka nopeasti kaikki muuttuu?

Haasteista huolimatta työ etenee. Ei muuta kuin tuulta päin. Yhteistyöllä ja vuorovaikutuksella selviää monesta karikosta.

eLVa-projektin esityksen löydät tästä linkistä:
http://www.slideshare.net/MirvaTapaninen/ylapland-online-2013-ja-e-l-vatyryhmtapaamisetkaj-amk2010-0226-e-l-va-lapland-online-2013tm

Kiitokset Mikalle kun tulit Kajaanista asti meitä tapaamaan sekä kaikille yhteistyökokoukseen osallistuneille.

Aurinkoista kevättä eLVasta!

9.3.2010

ERP -aamupäiväseminaari ja työpaja

24.2.2010 eLVa-projekti toteutti ERP -aamupäiväseminaarin ja työpajan. Aamupäivällä asiantuntijoina olivat Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskuksesta (Tieke ry) Martti From ja e-Devel Ky:stä Timo Tolvanen.

Martti ja Timo avasivat ERP-toiminnanohjausjärjestelmän merkityksen yrityksen liiketoiminnassa ja sen eri prosesseissa. He kertoivat myös miksi ERP kannattaa ottaa käyttöön ja mitä hyötyä siitä yritykselle on.

Iltapäivällä olimme ERP-työpajassa, jossa pääsimme Timon johdolla kokeilemaan Opiferus toiminnanohjausjärjestelmää. Työpaja oli hyvä jatkumo, aamupäivän teoriaosuuden jälkeen pääsimme itse kokeilemaan toiminnanohjausjärjestelmää käytännössä.

Palaute koulutuspäivästä oli varsin hyvä, keskiarvon ollessa n. 4:n luokkaa. Esiintyjien asiantuntemus sai kehuja, samoin kuin tilaisuuden onnistuminen kokonaisuutena.

Martin ja Timon esityksiä pääset katsomaan alla olevasta linkistä.Kiitokset vielä kerran Martille ja Timolle sekä tietenkin osallistuneille onnistuneesta päivästä!