11.2.2011

Lapland Online 2013™ 3.2.2011 Rovaniemellä

Kiitokset kaikille esiintyjille, vieraille ja toimijoille mukana olosta 3.2.2011 Lapin liiton tiloissa pidettyyn Lapland Online 2013™ -tilaisuuteen ja toimijakokoukseen. Isäntänämme toimivat Ritva Kauhanen ja Eeva Helameri Lapin liitosta. Tilaisuudessa oli mukavasti eri yritysten ja organisaatioiden edustajia.

Tilaisuuden avasti Ritva Kauhanen esittelemällä Lapin liiton toimenpiteitä tietoyhteiskuntateemassa. Ritva kertoi Lapin mm. Lapin laajakaistahankkeen tilanteesta. Ritvan esityksen pääset katsomaan SlideSharesta alla olevasta linkistä.


Eeva Helameri esitteli meille Lapin maakuntaportaalin Lappi.fi kuulumisia. Lappi.fi -sivusto on ollut käytössä reilun vuoden verran. Sivustolta löytyy paljon tietoa Lapista mm. asumiseen, opiskeluun, matkailuun ja yrittämiseen liittyen. Eevan esityksen pääset katsomaan tästä.


Seuraavana oli vuorossa Sisai Ahola, joka esitteli meille Lapin matkailuportaalia. Lapin matkailuportaali toimii Lappi brändi viestintäkanavana ja se koostuu Lappilaisten matkailuorganisaatioiden, yritysten ja Lapin liiton tuottamasta sisällöstä. Sisain esityksen näet kokonaisuudessaan seuraavasta linkistä: http://www.slideshare.net/MirvaTapaninen/sisai-ahola-lapin-liitto-lapin-matkailuportaali


Lapland Online 2013™ toimijakokouksessa Anne Lukkarila Haaga-Perhosta esitteli meille mielenkiintoista Matkailukeskusten asiakasyhteisö - DQN Customer Research työkalua, jota Levi pilotoi Haaga-Perholle. Tässä on otettu hienosti asiakas mukaan ideointityöhön. Annen esitys: http://www.slideshare.net/MirvaTapaninen/anne-lukkarila-haaga-perhodqn-researchyleisesittely322011


Toimijakokouksessa kävimme vilkasta ja mielenkiintoista keskustelua Lapland Online 2013™ viestinnästä mm. blogikirjoituksista ja kirjoittamiseen aktivoitumisesta.


Seuraava Lapland Online 2013™ tapaaminen ja toimijakokous pidetään Rovaniemellä 19.5.2011 klo 12.00–16.00. Isäntänä toimii Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti, Viirinkankaantie 1, 96300 Rovaniemi. Varatkaahan päivä jo kalentereihinne.


Lapland Online 2013™ toimijoiden ja eLVa-projektin puolesta toivotan kaikille aurinkoista kevättä!